Bestyrelsesmøde d. 7. Marts

Bestyrelsesmøde d. 7. Marts

0 kommentarer 📁 Brætspil, Ikke kategoriseret, Live, Magic, Nyheder, Slider, Warhammer 🕔14.marts 2016
Bestyrelsesmøde d. 7. Marts

Alle er tilstede. Kim, Johnny, JP, Bo og René

1. gennem gang af generalforsamling for referat.

2. ansvarlig for kiosk har bet om og få et kort til og kunne handle ind med, det er vedtaget at Johnny opretter dette, hvor der vil være 1000kr på, og kan ikke hæves over.

3. Plakater til live, Johnny afventer fil/ oplæg fra live og vil få printet plakaterne.

4. Mobil telefon, så vi kan bruge til Mobilpay, og muligvis Swift, Johnny/ René vil undersøge med abonnement, Johnny vil snakke med banken omkring Mobilepay, det er vedtaget med forbehold.

5. Mindre indkøb, er der en beløbsgrænse hvor en fra bestyrelsen kan godkende det, uden det skal tages op på et bestyrelsesmøde, det er vedtaget alt skal godkendes af bestyrelsen.

6. eksternt salg af vare, der os sælges af klubben til events, er der uenighed om dette skal gøre, der er besluttet at det afventer afgørelse til næste bestyrelsesmøde.

7. teaterhuset, onsdag d. 16 marts, er klubben inviteret til møde, Simon har påtaget sig og ta dette møde.

8. Logo, der er snak om omkring vi skal have nyt logo, kim har en kunstener som vil lave forslag til os.

9. køb af bøger og brætspil, vi har fået tildelt 5000kr af bifrost til og købe brætspil, vi har fået til tilbud og købe afspil fra en privat person, vi får billeder og lists af dem, så vil vi høre medlemmerne om de kan bruges.

10. Hjemmeside, vi vil lave en menu hvor bestyrelsen står samt kontakt oplysninger, vi skal ha stor fokus på den, og få alle til og bruge det!

11. Live, Brian gammel GM formand for liverollespil er flyttet tilbage til Hjørring, og vil gerne hjælpe med i live igen, Simon vil os ta en tørn med og hjælpe.. det er besluttet at bestyrelsen skal ha fokus på live og vil ta ud for og hjælpe de næste 6 måneder.

Vi vil ha undersøgt om der stadig er et live miljø i Quendi, vi har besluttet at hele GM gruppen SKAL til møde sammen med bestyrelsen.

12. iflg. Bifrost skal vi ikke ha børneattest mere, men vi tager kontakt til kommunen om de stadig skal have dem.

13. ansvarlig / Ildsjæle, vi vil invitere ansvarlig/ ildsjæle til bestyrelsesmøder for at de kan få en mulighed for og komme med forslag og hvis de har bruge for støtte fra bestyrelsen.

Del dette indlæg med dine venner

Lignende indlæg

Referat d. 25/3-2017

Referat d. 25/3-2017 (0)

Bestyrelsesmøde d. 25-3-2017 Fremmødte: Sebastian, Sheona, Johnny, Rene, Bo, Jens-Peter, Kim   Flytning: Kan være vores lokaler er klar til indflytning fra musikskolens side

Læs mere

Ingen kommentarer

Desværre er der ingen kommentarer endnu.

Der er ingen kommentarer til dette indlæg endnu, men du kan blive den første til at kommentere.

Skriv en kommentar

Din email-adresse bliver ikke offentliggjort. Påkrævede felter er markeret *