Hovedområder | Rollespilsklubben i Hjørring

Rollespilsklubben i Hjørring

Hovedområder

Hovedområder

Quendi har valgt at sætte fokus på 4 hovedområder, og det er primært dem vi beskæftiger os med. Det betyder dog ikke at andre emner eller spilformer er udelukket.
De 4 hovedpunkter er

Kortspil af forskellige arter. Dog er det primært magic der bliver spillet. Men med nye sjæle der interesserer sig for andre (Pokemon, keyforge, flesh and blood, Yu-Gi-Oh mm.) kan aftner til disse også oprettes.

Tabletop dækker over ting som, flames of war, starwars legion, blood bowl, warhammer, mm. Samtidig med der bliver spillet en del bliver der også brugt meget tid på at male og samle figurerne man spiller med.

Pen & paper (P&P) dækker over bordrollespil som dungeons & dragons, pathfinder, Vampire: the masqurade mm. Der vil ofte være hold der kører i en længere periode, så spillet løbende udvikler sig. Har du lyst til at tilkoble dig et hold eller starte dit eget med dig som Game master (GM), gøres det nemmest med et opslag på vores facebook gruppe.

Brætspil som kan være settlers of catan, Kings of Tokyo, Zombicide, werewolf mm. Der spilles primært spil i kategorien nem til medium i kompleksitet, men opstår der stemning kan spil i højere kompleksitet også findes frem og sættes op på bordet.

Vi har tideligere beskæftiget os med Live rollespil som foregik i bagterp klitplantage. Interessen dalede desvære og vi har på nuværende tidspunkt ikke LIVE mere.

Del dette indlæg med dine venner

Ingen kommentarer

Desværre er der ingen kommentarer endnu.

Der er ingen kommentarer til dette indlæg endnu, men du kan blive den første til at kommentere.

Skriv en kommentar

Din email-adresse bliver ikke offentliggjort. Påkrævede felter er markeret *