Live Rollespil | Rollespilsklubben i Hjørring

Rollespilsklubben i Hjørring

Live Rollespil

Live Rollespil

Live rollespil er en form for rollespil, hvor man klæder sig ud og selv agerer sin karakter og kæmper ens kampe. Live rollespil kan bedst beskrives som et totalteater, hvor man ikke har noget manuskript men selv improviserer.

 

qlive 2

Et rollespil arrangement bliver kaldet et scenarie og kan variere fra alt til et par timer til at vare over flere dage. Der vil være nogle spilmestre tilstede som har fastlagt hvad scenariet handler om og hvor det foregår. I samarbejde med spilmestrene fastlægger man sin rolle og så er det op til en selv at udvikle den.
Under et liverollespil er alle spillerne med til at sørge for der kommer så meget spil som muligt. Dette kan foregå ved at fortælle rygter, eller ved at agere tyv der gør skoven usikker, hvilket så giver en ridder mulighed for at hjælpe tyven ofre.

Praktisk information

Der spilles den første lørdag i hver måned fra kl. 11-16. I januar er det dog den anden lørdag.

Spillet foregår i Bagterp plantage, der ligger i den sydlige del af Hjørring. Der er check-in ved Skovbørnehaven, Halvorsmindevej 4, 9800 Hjørring.

Pris for deltagelse er 20 Kroner. Medlemmer af rollespilsklubben Quendi kan deltage gratis Spil lederne er medlemmer af rollespilsklubben Quendi

Transportvejledning.

Bybus rute 2 fra Hjørring busterminal kl. 9:40 (afstigning ved Bagterp skolen kl. 10:00) Regionalbus rute 72 fra Hjørring busterminal kl. 10:11 (afstigning ved Bagterp Plantage kl. 10:17)

Regionalbus rute 72 til Hjørring busterminal kl. 15:49 og 17:49

Der er ca. 200 meter fra stoppestederne til spil check-in.

Ordensregler for færdsel i plantagen og deltagelse i spillet.

Ingen brug af åben ild i plantagen! Ingen rygning i plantagen. (rygning foregår ved check-in pladsen (dette gælder dog ikke in-game pibe))

Skrald SKAL i skraldespandene

Tyveri af private ejendele medfører bortvisning. (vær opmærksom på at tyveri af spil genstande er en del af spillet)

Trusler om vold tages op med spil lederne og kan i særligt grove tilfælde medføre bortvisning. Alkohol og euforiserende stoffer vil medføre bortvisning

Almindelig sund fornuft og god opførsel

Deltagerne er selv ansvarlige for at passe på deres ejendele samt at komme til og fra arrangementet og medbringe forplejning.

Spil lederne tager ansvar for Sociale problemer der opstår i forbindelse med arrangementet, eventuelt tilskadekomne og overtrædelser af ordensregler.

Andre praktiske oplysninger.

qlive

Der er mulighed for at komme på toilet. Vi har 2 toiletter spillerne frit kan benytte sig af.

Der er mulighed for at købe lidt mad og drikker for spil penge. Vi vil også nogen gange have varmt mad man kan købe for rigtige penge.

Rollespilsklubben og spil lederne påtager sig ikke yderligere pædagogisk ansvar for deltagerne.

Hjørring live rollespil kan også følges på facebook

Del dette indlæg med dine venner

Ingen kommentarer

Desværre er der ingen kommentarer endnu.

Der er ingen kommentarer til dette indlæg endnu, men du kan blive den første til at kommentere.

Skriv en kommentar

Din email-adresse bliver ikke offentliggjort. Påkrævede felter er markeret *