Magic | Rollespilsklubben i Hjørring

Rollespilsklubben i Hjørring

Magic

Magic

Magic The Gathering er et populært kortspil. Det anses som et strategi spil, men kortenes miljø er inspireret af rollespilsverdenen. Da hvert kort har sine egne unikke egenskaber gælder det om at få sammensat den bedste kombination og så er det bare at have taktikken i orden.
Spillet foregår ved at sammensætte et sæt kort (kaldet deck) og så dyste mod andre spillere.
I Quendi mødes medlemmerne som regel onsdag aften spiller med hinanden. Og lørdag bliver der afholdt turnering, hvor man kan vinde ekstra kort (boosters) til sin samling.

Har man ikke sine egne kort endnu, så har klubben et stort udvalg af kort man kan benytte sig af, og sammensætte et begynder sæt.
Magic er både et sjovt og udfordrende spil da der er utrolig mange kombinationer og hver spiller har sin unikke stil.

Del dette indlæg med dine venner

2 kommentarer

 1. 🕔 22:08, 24.juni 2016

  An

  Hejsa .. Jeg kunne godt tænke mig at begynde at deltage i jeres klub aftener .. hvilke dage og hvad tidspunkt er det? Jeg vil primært komme for selskab , magic cards og evt. D&D pen & paper spil. Tak :)

  svar kommentar
  • 🕔 23:18, 27.juni 2016

   Kim Houen

   Hej An
   Der spilles Magic onsdag aften i klubben fra kl 19 og der er vel en 8- 14 stykker. Det svinger lidt. Du er mere end velkommen der.
   Angående D&D så er der flere hold de andre dage, men jeg ved ikke helt hvad hold der spiller hvad da, og hvem der har plads til flere men kik op en onsdag så kan vi se på det.
   – Formanden :)

   svar kommentar

Skriv en kommentar

Din email-adresse bliver ikke offentliggjort. Påkrævede felter er markeret *