Tabletop | Rollespilsklubben i Hjørring

Rollespilsklubben i Hjørring

Tabletop

Tabletop

Tabletop

Tabletop kan deles op i to hoveddele, brætspil og figurspil som f.eks Warhammer

Brætspil:

Quendi har mere end 50 forskellige spændende og anderledes brætspil, som er til fri afbenyttelse for alle medlemmer. Onsdag aften er en god aften at mødes og hygge med de andre over et brætspil eller flere. Er du til strategi, quiz eller bare råhygge ligemeget hvad så er der spil til din smag.

Figurspil:

Warhammer Fantasy, Warhammer 40k og Flames of War, er nogle af de figurspil der findes. Her mødes en eller flere modstandere på en slagmark med hver sin hær. Det er nu op til spillerne at bruge taktik, held og evt. magi til at overvinde fjendens hær. Figurene man spiller, maler man typisk selv, her har klubben flere erfarne malere der kan give råd og vejledning. Ofte sidder flere medlemmer sammen i klubben og maler figurer eller laver terræn til slagmarkerne.

Klubben afholder forskellige turneringer og kampagner, som bl.a. den årlige Warhammer 40k turnering Emperor´s Prize. Derudover har vi massere kampe uafhængigt af arrangementer, hvor man kan prøve nye ting af og bare hygge med spiller. Vi har også ofte folk af sted til turneringer udenfor Hjørring blandt andet i Dragonslair i Aalborg.

Warhammer fantasy

Fantasy foregår i en middelalderlig tid, hvor mange eventyrlige racer kæmper mod hinanden. Det er alt fra meget kendte fantasy racer som dværge, elvere og vampyrer til de mere unikke racer som lizardmen og skaven.

Hærene består som regel af store infanteri blokke og kavaleri samt krigsmaskiner som kanoner og katapulter. Men der kan også indgå store monstre som drager eller en Slaughterbrute

Samtidig kæmper krigsherre og magikerer om at give deres hær overtaget.

Warhammer 40k

Hvor Warhammer fantasy grunder i middelalderen foregår 40k i et fremtidsunivers, hvor man i større grad har elitetroper med hightech våben og høj avancerede fly og kampvogne. Da 40k ikke har store grupper infanteriblokke, har figurerne meget bedre mulighed for bevægelse og bygninger kan spille en vigtige roller i kampene, når soldaterne bruger flere etagers bygninger til både forsvar og angreb.

40k og fantasy har hæren daemons of chaos tilfælles så det kan være et godt start sted hvis begge dele har fanget interessen.

Flames of war

Flames of war er en af de nye aktiviter i Quendi og giver en mulighed for at udkæmpe slag under 2. verdenkrig.

Der er nationaliteter man kan vælge hær ud fra og så er det ellers bare at kæmpe hvad end enten mand er tyskere, amerikanere eller japanere.

Infinity

Spillet forgår i fremtiden, hvor de forskellige fraktioner kæmper mod hinanden om resurser og viden. Spillet er relativ let at gå til og kræver ikke mere end 10 modeller for at kunne spil det. Et billigt alternativ til det større spil som kræver mange figurer.

 

Prøvespil

Inden man går ud og investerer i en hær, skulle det være til at få et prøvespil eller 2. Dels har klubben nogle figurer og dels har mange af klubbens spillere 2 hære og vil gerne låne den ud. Så har du lyst til et prøvespil så post en besked på vores forum eller kig op til en klubaften for mere information.

Del dette indlæg med dine venner

Ingen kommentarer

Desværre er der ingen kommentarer endnu.

Der er ingen kommentarer til dette indlæg endnu, men du kan blive den første til at kommentere.

Skriv en kommentar

Din email-adresse bliver ikke offentliggjort. Påkrævede felter er markeret *